Uspeh gospodarstva je v povezovanju

Podjetje EVRA, revija Direktor in Poslovna Cona Tezno so pripravili že 2. Srečanje direktorjev, podjetnikov in managerjev na tako imenovanjem mreženjskem brunchu. Tovrstni dogodki so za podjetnike in obrtnike Vzhodne regije velikega pomena.

Na dogodku, ki je potekal v Poslovni Coni Tezno se je zbralo veliko direktorjev in managerjev. Izbor lokacije srečanja ni naključje, Poslovna Cona Tezno povezuje, informira in usmerja obstoječa podjetja znotraj cone ter vse potenciale. Gre za dober primer sodelovanja na lokalnem mikro nivoju.
Najpogostejša beseda današnjega srečanja je bila povezovanje. Pri povezovanju, prirastu in višji dodani vrednosti pa imata veliko vlogo država in lokalna skupnost.

Častni gost in govorec današnjega dogodka je bil Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. S svojim obiskom je tako izkazal podpora pri snovanju in delu tega dela Slovenije. Rdeča nit današnje okrogle mize je bila tudi med-regijsko povezovanje in vloga države pri tem.
V svojem govoru je minister izpostavil, da prihajamo iz komercializacije mišic, v komercializacijo možganov in brez vlaganj v razvoj in raziskave ne bo koraka naprej. Prav tako pa izpostavil tudi tri ključne srednje ročne cilje za slovensko gospodarstvo.

Deli s prijatelji: