Potrebujete tudi vi varno in hitro gostovanje?

S spletnim časopisom Slovenci v Angliji že od samega začetka delovanja gostujemo pri podjetju iz Slovenije NEOSERV.si, kjer nam njihova super tehnična ekipa uredi in odgovori na vsako naše vprašanje. Bili so tudi prvi v Sloveniji, ki so v strežnike namestili SSD diskovne enote. Tudi sicer uporabljajo vrhunsko strežniško opremo, ki je zelo jasno predstavljena na njihovi spletni strani. Prav tako lahko pri njih izvedete najcenejšo registracijo domene v Sloveniji, ponujajo pa tudi SSL varnostne certifikate, spletni prostor za gostovanje elektronske pošte in podobno.

Ker smo v preteklih tednih na našem spletnem portalu beležili povečan obisk, smo po posvetu z ekipo NEOSERV svoj paket gostovanja nadgradili. Odločili smo se za TURBO paket, ki je namenjen prav zahtevnejšim spletnim stranem z visokim obiskom. Tako je nalaganje naših strani z njihovo pomočjo še bolj bliskovito.

Zakaj smo v poplavi ponudnikov v Londonu izbrali ravno NEOSERV iz Slovenije?

Na odločitev, da smo izbrali NEOSERV, je vplivalo predvsem naslednje:

 • Prepričljiva tehnična ekipa v maternem jeziku.
 • Na težavo, problem ali vprašanje odgovorijo takoj! Tudi če jim pišemo ponoči ali ob praznikih! Torej 24-urna podpora vse dni v letu.
 • Napredna zaščita spletne strani in spletne pošte.
 • Nadzorna plošča cPanel, ki je za upravljanje gostovanja zares enostavna.
 • Neverjetno hitri strežniki, ki jih imajo v Sloveniji.

Ekipi NEOSERV tako zelo zaupamo, da jih priporočamo celo svojim partnerjem v Sloveniji in po svetu.

Na kratko o NEOSERV gostovanju

Za tiste, ki vam storitev spletnega gostovanja ni najbolj poznana, naj povemo, da gre za zakup prostora na strežniku, ki je neprekinjeno povezan v svetovni splet. Na strežniku so postavljene spletne strani, spletne trgovine, e-pošta ipd.

Najpomembnejše karakteristike spletnega gostovanja so:

 • Zanesljivost: spletne strani morajo biti ves čas dostopne, brez kakršnihkoli izpadov.
 • Varnost: z napredno zaščito morajo biti preprečeni vdori, virusi, nezaželena e-pošta ipd.
 • Hitrost: to je izjemno pomembna karakteristika, saj je nujno, da spletne strani delujejo kar se da hitro.

Brez dvoma lahko napišemo, da je ekipa NEOSERV odlično poskrbela za vse tri kriterije kakovostnega gostovanja.

Sicer pa pri omenjenem ponudniku ponujajo pakete deljenega gostovanja, ki so namenjeni veliki večini spletnih strani in trgovin. Poleg tega je na voljo TURBO gostovanje, za katerega smo se odločili pri nas in smo nad delovanjem zares navdušeni. Prav tako nudijo Reseller gostovanje, namenjeno nadaljnji prodaji. Za tiste, ki potrebujete prostor le za e-pošto, pa so pripravili pakete e-poštnega gostovanja.

Zakaj smo tudi domeno registrirali pri NEOSERV?

Domena je ime na spletu, torej to kar moramo vpisati v URL vrstico brskalnika, če želimo obiskati določeno spletno stran. V našem primeru smo registrirali domeno slovencivangliji.com, na kateri se pravkar nahajate. Da smo jo registrirali ravno pri NEOSERV, pa ni razlog le v tem, da garantirano nudijo najnižjo ceno na registracijo domene v Sloveniji, temveč prednost vidimo tudi v tem, da imamo vse storitve pod isto streho.

Predvsem bi na tem mestu izpostavili uporabniški vmesnik Moj NEOSERV, prek katerega je povsem enostavno upravljati z zakupljenimi storitvami. Domeni se lahko vpiše poljubne DNS strežnike, preprosto se lahko dostopa do nadzorne plošče cPanel, spremeni se lahko podatke o nosilcu domene, ureja in na različne načine se lahko plačuje predračune …

Naj za konec še enkrat povzamemo: nad ekipo NEOSERV smo navdušeni, ker:

 • imajo izjemno prijazno in hitro odzivno podporo,
 • spletne strani na njihovih strežnikih delujejo neverjetno hitro,
 • vemo, da se nanje lahko vedno zanesemo.

Če tudi sami iščete zanesljivega ponudnika, vam NEOSERV vsekakor toplo priporočamo!

Deli s prijatelji: