Poletne počitnice za otroke

Z namenom, da naši najmlajši preživijo lepe, sproščujoče in varne trenutke med poletnimi počitnicami so tudi letos pri Zvezi prijateljev mladine Maribor pripravili pestro poletno dogajanje. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vsem udeležencem ponujajo raznoliko izbiro vseh vrt aktivnosti.

Današnji dan je v Domu ustvarjalnosti mladih zaznamovala šivilska delavnica Moje kavbojke so lahko tudi copati, kjer so iz odsluženih oblačil oblikovali in sešili uporabne tekstilne izdelke. Drugače pa delavnice potekajo vsak delavnik vse do pričetka novega šolskega leta.

Udeležencem Počitnic s prijatelji pa imajo letos tudi posebno nalogo. V Mariboru bo namreč avgusta potekal 30. Poletni lutkovni pristan, v vseh teh letih pa je na festivalu nastopilo več kot 2000 lutkovnih ustvarjalcev iz 36 držav. In ravno teh 36 držav bodo predstavljale zastave, ki jih v teh dneh barvajo otroci v Domu ustvarjalnosti mladih. Drugače pa je večina poletnih aktivnosti pod okriljem Zveze prijateljev mladine Maribor za udeležence brezplačnih.

Deli s prijatelji: