Pod Pohorjem je zadišalo po Štajerski

V Mariboru so danes zagnali spletno stran projekta Okusi Štajerske (Flavors of Styria), na kateri si lahko sestavite pakete turističnih produktov. Flavors of Styria (FOS) ali Okusi Štajerske združuje različne akterje s področja turizma – od vinarjev, gostincev oziroma restavracij, izletniških kmetij, ponudnikov prevozov, adrenalinskih doživetij in športnih ter kulturnih dogodkov.
Njihova ponudba združena v integralnih turističnih produktih, ki so na voljo na omenjeni spletni strani in tudi v aplikaciji.
Okusi Štajerske je za zdaj povezal že preko 50 tukajšnjih ponudnikov, pri čemer želi Martura nabor obstoječih sproti dopolnjevati z novimi. Poudarek pa je na že narejenih integralnih turističnih produktih. Ti so kakovostno in smiselno sestavljeni, a kljub temu še vedno dostopni za vsak žep.
S projektom so v sodelovanju z Izobraževalnim centrom Prah iz Rogaške Slatine pridobili sredstva iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Vrednost projekta je okoli 277.000 evrov, od tega je 70 odstotkov evropskih sredstev.

Deli s prijatelji: