Pesniške mažorete nastopile z Niko Zorjan

V Pesnici so v petek pripravili prvi božični koncert Občine Pesnica, ki je na pesniški tržnici zbral staro in mlado. Glasba, lokalni ponudniki, topli napitki in dobra družba so tvorili enkratno doživetje, v katerem so najbolj uživali najmlajši. Koncert je imel tudi humanitarno noto. Če je morda pred začetkom koncerta bilo nekaj negotovosti, kako se bodo Pesničani odzvali, pa je hitro postalo jasno, da je bil koncert zadetek v polno.

Na koncertu so nastopili Ansambel Zadetek, mešani pevski zbork Canticum Pernica, skupina Ramjam, mažoretna in twirling skupina občine Pesnica z zojo Hadner in kot vrhunec večera Nika Zorjan.Na njen nastop je pod odrom čakala množica najmlajših, ki jih je obisk Nike Zorjan razveselil še bolj, kot bi jih obisk božička.

Če je bil nastop Nike Zorjan vrhunec večera, je bil vrhunec vrhunca skupni nastop Nike Zorjan in pesniških mažoret. Slednje so svoj nastop izpeljale skrajno profesionalno. Pesniške mažorete so v minulem letu prav na podobnih dogodkih zbirale sredstva za svoje nove uniforme.

Humanitarnost, sploh v teh prazničnih dneh, rešuje marsikatero stisko. Prireditev, kot je bila petkova v Pesnici se z velikim veseljem udeležuje tudi osrednja gostja koncerta.

Za konec je Nika Zorjan, tako kot zna le ona, Pesničanom v novem letu zaželela veliko dobrega.

Deli s prijatelji: