Konferenca Podim DX

Na novinarski konferenci Podim DX je bilo govora o učinkih aktivnosti Podim platforme in drugih vsebin Startup plus programa Slovenskega podjetniškega sklada.
PODIM je najvplivnejši startup in tehnološki dogodek v regijah Alpe-Adria ter Zahodnega Balkana, ki ga Tovarna podjemov organizira v Sloveniji.
Ustanova, ki izvaja veliko konkretnih aktivnosti za krepitev gospodarstva v mestu Maribor in štajerski regiji, je Univerza v Mariboru.
Z razvojem Start up področja je zadovljen tudi trenutni predsednik uprave Panvita Toni Balažič, ki pa opozarja tudi na določene pomanjkljivosti.
Skupina Panvita d.o.o. je letos tudi del startup dogodka Podim, med katerima pa že nekaj časa poteka medsebojno sodelovanje.
Gost Podima je bil tudi ustanovitelj slovenskega startupa leta Mali junaki Mic Melanšek. Podjetje pa se ukvarja z izdajo personaliziranih knjig za otroke.
Podim torej z združevanjem in povezovanjem prepoznavnih mednarodnih investitorjev, uveljavljenih korporacij ter startupov in scaleupov iz Srednje in Vzhodne Evrope ustvarja resnično vrednost. Da lahko zagotovijo najvišjo kakovost učenja in mreženja, so organizatorji sprejeli strateško odločitev, da na dogodku gostijo največ 1000 udeležencev.

Deli s prijatelji: