Kolumna: Napiši mi zgodbo

Ste kdaj sprejeli izziv le zaradi lastne ustvarjalnosti? Samo zato, da ste sebi dokazali, da zmorete? In ker ste želeli narediti nekaj norega?

Niste?

Kaj pa, če vam povem, da imate tokrat idealno priložnost za to?

Najprej boste vprašali, kaj želim od vas, ampak če ste prebrali naslov kolumne, veste, kaj približno se mi podi po mislih.

Jaz sem ustvarila ilustracijo, izziv za vas pa je, da napišete spremljajočo zgodbo. Niste omejeni s številom besed, obliko, tematiko – no, s tem malce ste, a dejansko sem prepričana, da lahko na podlagi moje risbe nastane veliko različnih zgodb.

risba na papir
Mateja Hočevar
2020
risba na papir
Mateja Hočevar
2020

Edini pogoj, kateremu želim, da zadostite, je pravopis. Morda se vam bo to zdelo skrajno nenavadno, ampak zelo težko je brati besedila brez ločil in osnovnih pravopisnih pravil. V pomoč pri tem vam je lahko spletna lektorica, čeprav pazite, da vas pri kakšni stvari preveč ne zavede.

Rok za oddajo je 26. 7. 2020. Besedila pošljite na naslov [email protected], v zadevo vpišite »Napiši mi zgodbo«. Izmed vseh oddanih zgodb bomo izbrali najboljšo ter jo objavili na naši strani in nagradili s simboličnim darilcem.

 Sprostite svojo kreativnost na papir in z mano soustvarite zgodbo.

Umetniški pozdrav. Mateja Hočevar

Deli s prijatelji: