Site icon Slovenci v Angliji

Izredno: Še 200 mask za Slovence v Angliji!

Ker smo ob objavi prispevka “Zaščitne maske za Slovence v Angliji!” v slabi uri razdelili vseh 100 pralnih mask in v celem dnevu prejeli več kot 400 sporočil, smo se v uredništvu odločili, da ponovno poprimemo za telefone. Tako smo vam zagotovili dodatnih 200 mask, ki so že na poti iz Slovenije. Stroške materialov in izdelave ter pošiljanja v Veliko Britanijo smo ponovno pokrili v uredništvu, skupaj s poslovnimi partnerji iz Slovenije.

Vas pa tokrat prosimo, da stroške pošiljanja mask (na vaše naslove) krijete sami – v znesku pakiranja in poštnine – 3.50 GBP za eno masko in 5.00 GBP za dve maski. Maske bomo ponovno delili po sistemu kdo prvi pride, prvi melje – eno ali največ dve maski na osebo do razdelitve. Masko naročite preko Paypal okenca “Buy Now”, kamor vnesete tudi vse svoje podatke. Bodite pozorni, da vnesete svoj pravi naslov ter da upoštevate pogoje sodelovanja.


Preberi si več o projektu: Zaščitne maske za Slovence v Angliji!

* Pogoji sodelovanja:
V tem projektu še nisem prejel/a maske
Slovenska narodnost
Stalni naslov na območju Velike Britanije

Projekt zaključen.

Mask več ni možno naročiti.

Navodila za vzdrževanje:
Maske perete na 60 – 90 stopinj Celzija. Tokrat smo maskam za prilagajanje dodali gumice. Maska je izdelana iz 60% PP-polypropilen, ki zagotavlja odbojnost kapljic, ščiti pred delci v aerosoli. Ima zaščitni žepek, v katerega lahko vstavite dodaten filter ali robec, serveto, ki jo po uporabi zavržete, masko pa operete. Maska ima funkcijo zaščite samo, dokler je suha, tudi v primeru, ko v žepek ne vstavite dodatnega filtra! Nadenemo in snemamo si jo s čistimi rokami, vedno navzdol, da ne prenašamo morebitnih virusov v očesno sluznico.

Hvala, da vam ni vseeno tudi za Slovence v Veliki Britaniji!
DELITE
Exit mobile version