EPF dobila potrditev dobrega dela

Združenje ACBSP je v februarju 2020 ponovno potrdilo odličnost ter reakreditiralo študijske programe na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru za naslednjih deset let.

ACBSP je vodilna in specializirana organizacija za akreditacijo izobraževanja na poslovnem področju, z mrežo več kot 10.000 posameznih članov. ACBSP na podlagi meril za ocenjevanje uspešnosti v odličnosti, ugotavlja doseganje standardov na področju vodenja, strateškega načrtovanja, organizacije, kadrov, programov, študentov, sodelovanja s prakso in okoljem ter raziskovanjem znotraj študijskih programov.

Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru je v letu 2009 prvič pridobila priznanje, da izpolnjuje oz. dosega standarde in kriterije, ki jih postavlja združenje ACBSP. Po 10 letnem obdobju je fakulteta znova zaprosila za reakreditacijo. Akreditacija ACBSP potrjuje, da procesi poučevanja na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru izpolnjujejo stroge izobraževalne standarde, ki jih je vzpostavila ACBSP.

Deli s prijatelji: