Darila za Bistrico ob Dravi

Danes je bil za Bistrico ob Dravi velik dan. To je dala slutiti množica ljudi, ki so se nekaj pred deseto uro pričeli zbirati ob prenovljenem osrednjem vaškem trgu. Bistričani so imeli kar nekaj razlogov za slavje, saj so v enem samem dnevu uradno odprli prenovljen trg, novo trgovino, že čez nekaj dni pa bodo lahko znova uporabljali bankomat.

Potem, ko je bil kraj kar nekaj časa brez trgovine, je danes podjetje Jagros odprlo sodobno in dobro založeno trgovino. Trgovsko podjetje je znano po tem, da svoje trgovine odpira tudi tam, kjer drugi trgovci morda ne vidijo ekonomskega interesa. Zadovoljstvo ob dejstvu, da se do trgovine odslej ne bo potrebno več voziti v Maribor ali Ruše, je bilo očitno.

V trgovini bodo krajani Bistrice ob Dravi lahko našli široko ponudbo izdelkov za vsakdanjo rabo. Uradno predstavitev in otvoritev je doživel tudi prenovljen trg, ki bo zagotovo postal stičišče družabnega življenja in izjemen prireditveni prostor.

Že v prihodnjih dneh bodo krajani lahko ponovno uporabljali tudi bankomat. Obeh, bankomata in prenovljenega trga, so se krajani iskreno razveselili. Podjetje Jagros je ob tem z donacijo podprlo tudi osnovno šolo Janka Glazerja in bistriško enoto vrtca.

Deli s prijatelji: