Bo pokojni pevec dobil svojo ulico?

Mariborski mestni svetnik stranke Mladih – Zeleni Evrope Igor Jurišič pa je na mariborsko občino podal pobudo, da bi nedavno preminuli pevec Đorđe Balašević v Mariboru dobil svojo ulico. Kot je poudaril Jurišič, naj bi popularen kantavtor v Mariboru našel drug dom in se zanj zavzemal na številnih področjih. 

Igor Jurišič je potem ko so se v soboto na Lentu zvrstili oboževalci znanega pevca Đorđe Balaševića in mu v spomin prižigali sveče, na mariborsko občino podal pobudo, s katero bi ime pevca nosilo tudi mesto Maribor. Po besedah Jurišiča je njegov doprinos k razvoju mesta Maribor neprecenljiv.

Dodatno pa so v stranki mladih – zeleni Evrope na januarski seni izpostavili pobudo o ureditvi prometa v mestu Maribor. Na februarsko sejo so želeli uvrstiti točko dnevnega reda prometna pretočnost Maribora, pod katero bi obravnavali predvsem problematiko pretočnosti prometa Vzhod Zahod.

Župan mu je že na seji odgovoril, da je rešitev že preverjena in je tudi podana zelena luč nekje na ministrstvu za tunel. S podrobnejših informacij o finančni in časovni konstrukciji še nimajo.

Deli s prijatelji: